NieuwsIk ben bezig met verschillende lezingen over Dier&Fysio
anatomie/fysiotherapie/pathologie/welke factoren spelen een rol
wat zijn de behandelmogelijkheden? en wat kan je als ruiter eraan doen?

Tevens ben ik bezig met het uitwerken van praktische cursussen ANATOMIE(botten en spieren)/WEET WAT JE TRAINT (waarom welke gang/oefening)/MASSAGE
mail voor meer informatie of samenwerking

OKTOBER AKTIE!!!
Screening van de rug (paard) en een proefbehandeling Dry-Needling voor maar 15 euro!
minimaal 3 paarden op 1 adres
15 euro per paard/pony
max 15 km in een straal rondom Drunen
alleen geldig oktober 2013
Bij vervolgbehandeling wordt de prijs van de proefbehandeling in mindering gebracht


Cursus Dry-Needling bij Paarden okt '12
begin oktober zal ik de cursus dry-needling bij paarden gaan volgen. Een interessante en efficiente manier van het behandelen van spierproblemen. Dry-Needling staat erom bekend erg efficient te zijn en snel resultaat te geven, minder pijn en meer bewegingsvrijheid. Het lijkt mij een prima aanvulling op de fysiotherapie!

Acupuncturiste (april '12)
Ondertussen ben ik afgestudeerd als acupuncturiste, binnenkort kan ik me aansluiten bij de NVA. Tevens heb ik in het najaar van 2011 al enkele bijscholingen gevolgd, waaronder 'veterinary acupuncture' een erg interessante bijscholing over acupunctuur bij dieren, incl praktijk.

Met toestemming van uw dierenarts is het mogelijk om tijdens de behandeling ook gebuik te maken van acupunctuur. Hierover volgt nog meer informatie op mijn site.

Examens (maart '11)
Nog enkele maanden te gaan en dan hoop ik mijn studie acupunctuur af te gaan ronden met een theorie en een praktijkexamen. Daarna moet ik nog wel een scriptie gaan schrijven maar heb ik weer meer tijd om me in de dierenfysio te gaan verdiepen.
Dit was door de studie en prive-omstandigheden niet mogelijk. In nov is er ook een bijscholing over acupunctuur bij dieren (dit is gericht op kleine huisdieren) dus daar hoop ik toch ook wel van de partij te zijn!!!
Het is even doorbijten, maar dan kan ik wel een completere behandeling bieden voor w dier!